Foket wil niet meer per se weg bij Gent: "Als die kans er komt, dan moet je daarover nadenken"

23 augustus 2018 18:27

Thomas Foket en KAA Gent geven donderdagavond Bordeaux partij in de laatste voorronde van de Europa League. De 23-jarige rechtsachter wil met de 'Buffalo's' koste wat het kost de groepsfase halen.

Aan een transfer denkt Foket dan momenteel ook niet: "Ik zie het eerder zo: als die kans er komt, dan moet je daarover nadenken", zegt hij aan Het Laatste Nieuws. "Maar ik ben nu vooral blij dat ik weer aan het spelen ben en dat ik weer Europees mag voetballen. Ik zit hier niet in een slechte ploeg, integendeel. En als er iets komt, komt er iets. Ik ga daar mijn hoofd niet over breken."

Ik zit hier niet in een slechte ploeg, integendeel. En als er iets komt, komt er iets. Ik ga daar mijn hoofd niet over breken

De Brusselaar geniet na zijn hartoperatie des te meer van het voetbal: "Het is niet dat ik jaren out geweest ben, hé. Mensen die een kruisband afscheuren, staan langer aan de kant dan ik. Het is ook achter de rug, ik zou niet weten waarom ik daarover nog moet nadenken. Die transfer was toen een gemiste kans, maar ik speel nog altijd voetbal. Ik ben blij met elk moment op het veld."

Die transfer was toen een gemiste kans, maar ik speel nog altijd voetbal. Ik ben blij met elk moment

op het veld."

Europa League \\ KAA Gent \\ Bordeaux
 
 
 
Reacties.