Lovre Kalinic: "We hadden alles wat nodig is om te winnen, maar nu zijn wij favoriet"

25 augustus 2018 23:32

AA Gent kwam tegen een toch wel te pakken Bordeaux door enkele gemiste kansen niet verder dan een 0-0 gelijkspel. Wie wel kon terugkijken op een geslaagde avond, was doelman Lovre Kalinic, die alweer de nul hield.

"Volgens mij hadden we deze wedstrijd moeten winnen. We hadden balbezit, kansen, alles wat we nodig hadden", was de goalie uiteraard vooral teleurgesteld over het resultaat. "Soms speel je beter, maar win je niet. Bordeaux is sterk, maar heeft momenteel het vertrouwen niet om goed te spelen."

In Bordeaux kan dat vertrouwen er misschien wel zijn. "Toch denk ik dat we in een betere positie zitten. We slikten geen doelpunt, wat belangrijk was. Hopelijk winnen we de volgende wedstrijd en kunnen we doorgaan naar de poules. Of ze een nieuwe coach gaan hebben dan? Daar moeten wij niet aan denken. We moeten gewoon klaar zijn om daar een sterke match te spelen."

Gemiste kansen

"We hadden heel wat kansen, maar konden niet scoren. Hun doelman heeft er ook een paar gepakt én we raakten de paal. Ik ben er zeker van dat ze die kansen de volgende keer wel afmaken", sloot hij af.

Europa League \\ KAA Gent \\ Bordeaux
 
 
 
Reacties.