Gent tankte vertrouwen en wil dat tonen in Bordeaux: "Uitgaan van eigen sterkte"

28 augustus 2018 23:16

AA Gent deed het vorige week goed tegen het Franse Bordeaux, maar werd met amper een 0-0 gelijkspel niet beloond voor het harde werk. In Bordeaux moet het efficiënter voor de dag komen, maar het vertrouwen is er.

"De focus ligt volledig op donderdag", aldus Birger Verstraete. "Dat is een superbelangrijke match voor de club, de spelers en de supporters. We moeten tweehonderd procent klaar zijn om in Bordeaux iets neer te zetten." Het is de zoveelste match op een korte periode voor Gent, maar dat stoort hem niet.

"Het is een drukke periode, maar die wedstrijden spelen is het leukste, we mogen dus niet klagen." Hij weet wel dat Bordeaux iets gepresteerd heeft dit weekend. "Ze hebben gewonnen van Monaco, dus die jongens gaan het vertrouwen teruggewonnen hebben."

Als we gaan inzakken, wordt het moeilijk -Brecht Dejaegere

Ook Brecht Dejaegere kijkt uit naar de terugmatch. "Hebben ze gewonnen van Monaco? Misschien was die slechte wedstrijd tegen ons wel de wake-up call die ze nodig hadden." Maar ook Gent tankte vertrouwen met de comeback tegen Lokeren. "Iedereen wil absoluut naar die groepsfase en het is leuker om daar naartoe te gaan met een overwinning. We moeten gewoon uitgaan van eigen sterkte. Als we gaan inzakken wordt het moeilijk."

Manuel Gonzalez

Europa League \\ KAA Gent \\ Bordeaux \\ KVK Westhoek
 
 
Reacties.