Witsel is onder de indruk: "Dortmund, dat is Standard maal tien!"

28 augustus 2018 10:34

Axel Witsel heeft zijn debuut bij Borussia Dortmund allerminst gemist. Hij scoorde al in de Duitse Beker een erg belangrijk doelpunt én ook zijn debuut in de Bündesliga leverde een spectaculair doelpunt op.

Of Witsel de nieuwe chouchou van Borussia Dortmund zal worden? Hij is in ieder geval goed begonnen met de Gelbe Wand te veroveren. "Ik kan echt van niet beter dromen dan dit", aldus de Rode Duivel tegen La DH.

"Alles gaat hier goed, ik voel me hier echt goed en de integratie verloopt erg vlot. Het is een heel jonge groep en ik kan met mijn 29 lentes wat ervaring bijbrengen in de groep en in de selectie. Dat is aardig meegenomen."

"Ik wilde een mooi WK spelen, want terugkeren naar een mooie, Europese club was mijn doel voor het WK", doet hij een bekentenis. "De Rode Duivels hebben me geholpen en ik heb een goede keuze gemaakt."

Ook in de Vurige Stede vond Axel Witsel in het verleden zeer vurige supporters: "Maar hier is die ene tribune al even groot als het volledige stadion in Luik. De ambiance is prachtig zoals op Sclessin, maar het is maal tien! Echt zotjes!"

Jupiler Pro League \\ Bundesliga \\ Standard \\ Borussia Dortmund \\ RB Leipzig
 
 
 
Reacties.