Hoe zit het met 'Mazzu-time' in het nieuwe seizoen? 'David-time', Zulte Waregem voorlopig kind van de rekening

30 augustus 2018 12:28

Mazzu-time werd de vorige jaren een absoluut begrip in de Jupiler Pro League, omdat Charleroi erg vaak in de laatste minuten van een wedstrijd nog een match kon ombuigen. Dit seizoen zit dat voorlopig helemaal anders. Een overzichtje.

We gingen het na voor de eerste vijf speeldagen in de reguliere competitie in de Jupiler Pro League, waarbij we enkel de goals in aanmerking namen die voor een verandering aan de uitslag hadden gezorgd in de laatste vijf minuten.

De gewonnen punten: 

De verloren punten:

En dan moeten we stellen dat Charleroi niet langer de koning is, integendeel. Met dank aan Jonathan David is KAA Gent voorlopig de keizer van de laatste vijf minuten. Hij scoorde zelfs ook een keertje toen het geen belang had voor het resultaat. 

We lijsten voor jullie even graag alle wedstrijden op waarbij voorlopig een doelpunt viel in de laatste vijf minuten dat matchveranderend was. En is het dan vanaf heden tijd voor David-time? Misschien wel …

Speeldag 1Zulte Waregem - Waasland-Beveren; Van Damme 92e minuut (2-2)
Speeldag 2Cercle Brugge - Sporting Lokeren; Tormin 93e minuut (3-2)
Speeldag 2Gent - Zulte Waregem; David 95e minuut (1-1)
Speeldag 4Eupen - Gent; Verstraete 92e minuut (2-3)
Speeldag 5Standard - STVV; Emond 93e minuut (3-2)
Speeldag 5Gent - Sporting Lokeren; Kvilitaia 87e minuut (2-1)
Speeldag 5Genk - Waasland-Beveren; 89e minuut own-goal WB (3-2)

Aernout Van Lindt

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Antwerp \\ Charleroi \\ Club Brugge \\ KRC Genk \\ KAA Gent \\ Sporting Lokeren \\ Standard \\ STVV \\ Zulte Waregem \\ Eupen \\ KV Oostende \\ Beerschot \\ KV Mechelen \\ KV Kortrijk \\ Moeskroen \\ SK Beveren
 
 
Reacties.