Voorzitter van voormalig Standard-doelwit valt Bruno Venanzi: "Ik zal een klacht indienen bij de FIFA en de UEFA"

01 september 2018 13:42

In de zomer werd doelman Erce Kardeşler aan Standard gelinkt. Het was meer dan een gerucht, zo laat nu ook Seyit Mehmet Özkan, voorzitter van zijn broodheer Altinordu in een woedend communiqué verstaan.

Seyit Mehmet Özkan richt zich rechtstreeks tot Standard-voorzitter Bruno Venanzi. "Ik wilde onze doelman Erce Kardeşler naar Standard brengen en nodigde hem in mei uit in België. U nam hem mee naar de laatste wedstrijd van het seizoen, en vertrouwde hem toe dat u hem wilde transfereren."

Ocha bleef echter in Luik, en ook Gillet zit nog steeds in de kern. "U hebt een gebrek aan respect getoond ten opzichte van Erce, meneer de voorzitter", aldus Özkan. "Je hebt zijn dromen afgenomen."

Gebrek aan respect

"Ook ten opzichte van Altinordu zette je de transfer in de wachtkamer. Gisteren, op de slotdag van de transferperiode, stond ik op he te wachten om tot een regeling te komen. Geld was immers geen drijfveer. Maar je kwam je belofte aan en 24-jarige speler niet na!"

Özkan onderneemt daarom stappen. "Ik zal u aanklagen bij de FIFA en UFA. Ik wil geen financiële compensatie, maar ik wil dat uw gebrek aan respect aan de kaak stellen in de voetbalwereld, meer niet. Erce is een intelligente jongen die dit heus wel zal overwinnen, maar hij zal niet terecht komen bij een club waar jij de voorzitter van bent."

Redactie

Jupiler Pro League \\ Standard \\ Altinordu
 
 
Reacties.