Valencia heeft zijn start in La Liga gemist, Batshuayi toch maar beter meer dan een invalbeurt geven?

02 september 2018 14:02

Michy Batshuayi blijft zoeken naar zijn eerste doelpunt in Spanje. Het is natuurlijk wel een stuk moeilijker als hij geen basisplaats krijgt en dat heeft Valencia al zuur opgebroken, want 2 op 9 is geen succes.

Op bezoek bij het kleine Levante moest Valencia zich zelfs twee keer herstellen van een achterstand. Roger mikte tweemaal raak voor de thuisploeg, Cheryshev en Parejo deden dat voor de bezoekers.

Pas in de 68ste minuut, toen het al 2-2 stond, mocht Batshuayi invallen voor Gameiro. Levante viel minuten later nog met tien, maar zelfs dan slaagden zijn ploegmaats er niet in om de Belg te bereiken. Tegenwoordig is hij pas derde keuze achter Rodrigo en Gameiro, maar na drie korte invalbeurten en evenveel matchen zonder winst is het misschien toch eens tijd om hem te laten starten.

Voor de Buffalo's: Moses Simon - ex-Gent en nu Levante - stond niet op het wedstrijdblad door een dijblessure.