De prognose voor de Super League: 5. OH Leuven

05 september 2018 21:04

Vrijdag begint de nieuwe competitie in de Super League. En dus is het de vraag wie dit jaar voor de titel speelt, wie play-off 1 zal halen en voor wie de onderste plaatsen zijn. We komen alvast met onze prognose en zetten OH Leuven op plek 5.

OH Leuven heeft alles op alles gezet om dit seizoen klaar te zijn om de strijd om de top-4 en play-off 1 aan te gaan. Het zag Celien Guns vertrekken, maar haalde met onder meer Wiard enkele flinke versterkingen op bij onder meer Standard.

Aanleunen bij top-4

Het moet het team in staat stellen om nog dichter bij de top-4 te gaan aanleunen, wat het grote doel is. "Vorig jaar was het een seizoen van net niet, nu willen we wél naar die bekerfinale en wél naar die play-off 1 met de top-4", aldus doelvrouw Louise Van Den Bergh.

De voorbereiding was degelijk tot prima, maar het team blijft gemiddeld genomen wel jong. Het zal volgens ons dan ook heel spannend worden voor de vierde plaats, maar dit Leuven is aan een meerjarenproject bezig en zal daar zeker later nog vele vruchten van plukken. 

{INSERT_PREPARATION}

Aernout Van Lindt

Dames OHL
 
 
Reacties.