Kurt Abrahams, de nieuwste sensatie in 1B? "Het is duidelijk dat hij dingen kan die veel andere voetballers niet kunnen"

09 september 2018 15:24

Zomeraanwinst Kurt Abrahams scoorde net als vorige week een belangrijk doelpunt voor leider Westerlo. Bij STVV was hij overbodig, maar dit seizoen heeft de 21-jarige aanvaller alles in huis om een nieuwe sensatie in 1B te worden.

De naam Kurt Abrahams doet misschien een belletje rinkelen. Hij speelde voorheen bij STVV, maar kwam in de Jupiler Pro League niet verder dan een handvol invalbeurten. Daarop koos hij eind augustus voor Westerlo en daar doet hij met twee doelpunten in twee wedstrijden meteen een nieuwe wind waaien in het Kuipje.

Bob Peeters analyseerde zijn wedstrijd tegen Tubeke. "Abrahams stond in de eerste helft iets te laag. Uit goodwill wilde hij de middenvelders helpen, maar eigenlijk moet hij een offensievere rol spelen. Na de rust ging dat beter", zei de coach over de schaduwspits. 

Hij is er alvast van overtuigd dat Abrahams zijn nieuwe ploeg veel kan bijbrengen. "We waren al van in juni met Abrahams bezig. Ik wou hem zelf sowieso naar Westerlo halen. Hij brengt iets in de ploeg dat we vorig seizoen nog niet hadden. Het is duidelijk dat hij dingen kan die veel andere voetballers niet kunnen."

1e klasse B \\ Westerlo \\ Tubeke
 
 
 
Reacties.