Portugal smeert Italië nederlaag aan, Schotland spoelt Belgenkater door en Bolat wint

10 september 2018 22:58

In de Nations League stond op het hoogste niveau één wedstrijd op het programma vanavond. Portugal klopte Italië met 1-0 en zet de Italianen zo al op achterstand.

Neen, de Nations League is niet goed begonnen voor Mancini en zijn Azurri. Na het 1-1 gelijkspel in eigen huis tegen Polen, kon het ook in de tweede groepswedstrijd geen overwinning meepikken. Het was André Silva die iets voorbij de rust de eindstand al op het bord zette.

In League B stond er met Zweden-Turkije een mooie affiche op het programma, de Turken haalden het met 2-3. Bij de thuisploeg stond Thelin in de basis, hij knalde ook de 1-0 voorbij Bolat. Die moest nog een tweede doelpunt incasseren, maar zag zijn team in de 88e en 92ste minuut nog een overwinning uit de brand slepen. Schotland wist dan weer nog eens wat winnen was na een zege tegen Albanië.