? Nainggolan genekt door... wereldgoal Inter-huurling

15 september 2018 17:09

Radja Nainggolan is er met Inter Milaan niet in geslaagd om ook zijn tweede wedstrijd voor de club winnend af te sluiten. De Belgische middenvelder speelde de volle 90 minuten, maar ging met 0-1 de boot in.

Thuis tegen Parma had Inter op een overwinning gerekend, maar dat was buiten de bezoekers gerekend. De Milanezen konden zelden of nooit de defensie van Parma ontregelen. Ook een echte vlam van Nainggolan werd gekeerd door doelman Sepe.

Aan de overkant was het dan wél prijs iets meer dan tien minuten voor tijd. Federico Dimarco knalde als invaller de 0-1 binnen. Saillant detal: Dimarco speelt bij Parma op huurbasis van... Inter.

Het was overigens een prachtgoal. Bekijk hieronder de beelden. Opgelet, het laden van het filmpje kan enkele ogenblikken in beslag nemen.