Hattrickheld Hazard is de grote uitblinker in de Premier League, Odoi is kansloos tegen Man City zonder Belgen

15 september 2018 17:59

Een namiddagje in de Premier League betekent natuurlijk veel Belgen in actie. De ene kende al iets meer succes dan de andere, met Eden Hazard als de duidelijke uitblinker.

De eerste hattrick van het seizoen is binnen voor Eden Hazard (lees hier meer). De Belgische smaakmaker rolde Cardiff eigenhandig op en als kers op de taart legde Willian nog de 4-1 binnen. Chelsea staat zo op kop in de Premier League met een perfecte 15 op 15.

Manchester City was een klasse of zeven te sterk voor promovendus Fulham. Silva, Sané en Sterling maakten de tweede helft compleet overbodig. Er stond met Odoi slechts één Belg op het veld, want De Bruyne is langdurig geblesseerd en Kompany zat ook niet in de selectie.

Depoitre en Mbenza mochten allebei invallen bij Huddersfield, maar konden een scheve situatie niet meer rechtzetten. Ze verloren met 0-1 van Crystal Palace, zonder de geblesseerde Benteke.

{INSERT_MATCHES_TODAY}

Yannick Lambrecht

Premier League \\ Arsenal \\ Manchester City \\ Chelsea \\ Newcastle United \\ Fulham \\ Cardiff City \\ Crystal Palace \\ Huddersfield Town
 
 
Reacties.