Hazard en co. duwen Schalke nog dieper in mini-crisis

15 september 2018 21:30

In Duitsland mocht Thorgan Hazard in eigen huis als laatste aan de slag op zaterdag. Hij won met zijn Borussia Mönchengladbach met 2-1 van Schalke 04.

Twee subtoppers tegenover elkaar en dus waren de verwachtingen hooggespannen. Al na amper drie minuten zette Matthias Ginter de thuisploeg op voorsprong op aangeven van Hofmann. Pléa vond al diep in de tweede helft vervolgens invaller Hermann en die verdubbelde de voorsprong.

Breel Embolo kreeg nog een aansluitingstreffer in doel, maar in de 93e minuut kwam dat rijkelijk laat. Mönchengladbach blijft zo in het pelotonnetje dat op twee punten van leider Bayern München zit. Schalke verloor al drie keer in evenveel wedstrijden en verkeert zo onderhand in crisis.