Courtois kent verdict, Batshuayi tegen Ronaldo, Denayer in Manchester en wat met de andere Belgen in de Champions League?

19 september 2018 21:10

Woensdagavond zijn de laatste CL-duels van de openingsspeeldag begonnen met heel wat Belgen op de wedstrijdbladen. Sommigen in de basis, anderen op de bank.

Real Madrid - AS Roma

Real-coach Lopetegui heeft dan toch voor Navas gekozen en dus niet voor Courtois. Volgens Spaanse media zou zijn plan toch zijn om de UEFA-Doelman van het Jaar in de toernooien te laten aantreden en de Belgische nummer één enkel in de competitie.

Valencia - Juventus

Nog een opvallende keuze is de basisplaats voor Batshuayi. Hij moet tegen de beenharde verdediging van Juventus met Chiellini en co zien te geraken, aan de overkant van het veld loopt aandachtspunt Ronaldo.

Manchester City - Lyon

Denayer mag uitgerekend op het veld van zijn ex-ploeg starten. Bij City geen Belgen in de basis: Kompany blijft op de bank, De Bruyne is langdurig geblesseerd.

Young Boys - Manchester United

Bij Man Utd moet Lukaku uiteraard voor de doelpuntenproductie zorgen, ploegmaat Fellaini moet op de bank starten van Mourinho.

Benfica - Bayern München

Vlachodimos krijgt de voorkeur op Svilar.

Primera Division \\ Champions League \\ Manchester United \\ Manchester City \\ Lyon \\ Juventus \\ AS Roma \\ Valencia CF \\ Real Madrid \\ Young Boys Bern
 
 
 
Reacties.