Straffe anekdote uit Manchester: "Ik zei 'geen bling bling' en hij arriveerde met een Rolls Royce, rode leren jas en een cowboyhoed"

19 september 2018 17:28

Memphis Depay is tegenwoordig één van de grote smaakmakers bij Lyon, maar daarvoor was hij vooral bekend als de dure flopaankoop van Manchester United. Voormalige ploegmaat Wayne Rooney onthult nu in The Times een opvallende anekdote over de Nederlander.

"We speelden uit tegen Stoke City en Memphis kwam er een kwartier voor tijd in. Door een fout van hem gaven we een doelpunt weg", zegt Wayne Rooney. "Louis van Gaal liet hem een dag later met de B-ploeg meedoen. Ik vertelde Memphis daarop dat het moeilijk zou worden als hij steeds met zijn opvallende bling bling naar de club zou komen, dus ik vroeg hem om het sober te houden."

Depay had geen oren voor zijn kapitein. "De wedstrijd was in Altrincham en hij kwam daar aan in een Rolls Royce en hij droeg een rode leren jas en een cowboyhoed. Toen dacht ik: 'wat heeft het ook voor zin'?"

'Memphis, mag ik je rode leren jas eens lenen?'

Memphis 'bling bling' Depay heeft die anekdote van Rooney in The Times ook gelezen en reageerde met een knipoog via Instagram. 

Premier League \\ Ligue 1 \\ Manchester United \\ Lyon
 
 
 
Reacties.