Mehdi Carcela bijt van zich af: "Ik heb nooit druk uitgeoefend op Standard"

20 september 2018 11:00

Mehdi Carcela maakte deze zomer de Luikse fans wat ongerust. De bevestiging over een verlengd verblijf bij Standard bleef immers lang uit.

De Belgische Marokkaan laat nu verstaan dat hij geen druk uitoefende op het bestuur om een verbeterd contract in de wacht te slepen. "Wat men over mij zei en schreef had geen invloed op mij. Ik zet mezelf nooit onder druk, ik vind het vreselijk. Waarom zou ik dan druk uitoefenen op anderen?", vraagt Carcela zich af.

"Diep vanbinnen weet ik dat die beschuldigingen niet kloppen, en ik weet dat het management dat ook weet. Het gaat erom wat mijn familie en geliefden rondom mij van me denken", benadrukt Carcela. 

Na het vertrek van Junior Edmilson zijn de spotlights nog meer op hem gericht. "Dat besef ik, maar het is een druk die ik niet voel", benadrukt Carcela.

Europese start

Standard begint om 18u55 aan zijn Europa League-campagne met een duel in en tegen Sevilla. Samuel Bastien en Paul-Jose Mpoku reisden niet mee naar Spanje. Mogelijk begint Maxime Lestienne in de basis.

Wie wint er volgens jullie? Bij BETFIRST krijg je bij een storting van vijftig euro een bonus tussen honderd en honderdvijftig euro!

Europa League \\ Standard \\ Sevilla
 
 
 
Reacties.