We vroegen Malinovskyi en Uronen hoelang Genk nog ongeslagen kan blijven

21 september 2018 16:31

Racing Genk is bezig aan een geweldige reeks. De Limburgers verloren dit seizoen nog geen enkele wedstrijd, in geen enkele competitie.

Indrukwekkend is het juiste woord, want Genk speelde ook al 3 Europese voorrondes. Reden genoeg om enkele spelers te vragen hoelang deze indrukwekkende reeks van ongeslagen wedstrijden nog kan blijven duren.

"We bekijken het gewoon match per match", antwoordt Jere Uronen. "We beginnen altijd met dezelfde mentaliteit aan een wedstrijd. We moeten altijd de focus houden en voor elkaar vechten op het veld."

We beginnen aan elke wedstrijd om te winnen - Ruslan Malinovskyi

"Het is ook belangrijk dat we beide voeten stevig op de grond houden. We hebben op dit moment immers nog niets. Op die manier zullen we de beste resultaten behalen."

Het lijkt een filosofie die Philippe Clement stevig in zijn spelersgroep heeft geslepen want Ruslan Malinovskyi reageert op exact dezelfde manier op onze vraag.

"We moeten het wedstrijd per wedstrijd bekijken. We hebben nu natuurlijk een heel goed gevoel en de sfeer is uitstekend in de groep. We proberen gewoon om elke wedstrijd te winnen."

Robby Morren

Europa League \\ KRC Genk \\ Malmö FF
 
 
Reacties.