Je zal maar fan zijn van Waasland-Beveren: supporters hekelen het beleid tijdens absolute blamage tegen amateurclub: "Wat een schande"

25 september 2018 21:15

Waasland-Beveren kon in de vaderlandse competitie nog niet winnen en staat met 5 op 24 onderin de stand. Dan maar het blazoen oppoetsen in de Beker van België?

Waasland-Beveren had alvast wel geluk met de loting. Het mocht het opnemen tegen Mandel United, een team uit de Tweede Amateurklasse. Bovendien mocht het zijn wedstrijd ook nog eens op de vertrouwde Freethiel spelen.

Alles was dus voorzien voor een wedstrijd om enig leed van zich af te spelen, zeker na de erg slechte eerste helft van afgelopen weekend - volgens sommige watchers in het stadion de slechtste die ze zagen in een halve eeuw.

Tegen Mandel United liep het in de eerste helft echter ook meteen verschrikkelijk slecht. De ruststand van 0-2 werkte dan ook op de zenuwen van de supporters, die het echt niet meer aankonden. Een blamage zonder weerga was het dan ook ...

Enkele van de zinssneden van de supporters, die erg cynisch begonnen te lachen en te applaudisseren bij elk nieuw balverlies:

'Amateurs, amateurs, amateurs' - voor alle duidelijkheid, die van Waasland-Beveren, niet de 'echte' amateurs van Mandel United

'We hebben schijt aan het beleid'

'In tweede klasse is het ook plezant'

Ook via de sociale media waren de reacties striemend - al zochten sommigen hun heil tot de nodige humor.

Redactie

Beker van België \\ SK Beveren \\ Mandel United
 
 
Reacties.