? Yannick Ferrera heeft doelwit op zijn hoofd: woeste supporters eisen uitleg aan zijn dugout én aan neutrale zone

25 september 2018 22:42

Het wordt nu wel héél heet onder de voeten van Yannick Ferrera. Na acht competitiewedstrijden zonder zege ging Waasland-Beveren eruit in de beker tegen 2de Amateurclub Mandel United en de supporters waren absoluut niet van plan om het daar zomaar bij te laten.

De aanwezige supporters lieten tijdens de wanprestatie van de Leeuwen al hun ongenoegen blijken, met gezangen als 'amateurs', 'schijt aan het beleid' en 'in tweede klasse is het ook plezant'. 

Vijf minuten voor tijd trok de spionkop - iets kleiner dan anders en misschien maar best ook - massaal naar de dugout van Yannick Ferrera en zijn staf (zie video). Het luidkeelse 'shame on you' was nog één van de 'bravere' uitspraken. 

Na afloop van de wedstrijd trok een aantal supporters zelfs naar binnen om aan de neutrale zone verhaal te eisen. De spelers van Mandel vertrokken zelfs via het veld om de heisa te ontlopen.

De enige die de supporters te woord kwam staan was Kevin Debaty, doelman en gelegenheidskapitein. Yannick Ferrera? Die was nergens meer te bespeuren... 

Yannick Lambrecht

Beker van België \\ SK Beveren \\ Mandel United
 
 
Reacties.