Mourinho reageert op ruzie met Pogba en het feit dat hij hem geen aanvoerder meer maakt

26 september 2018 18:36

Het is absoluut niet allemaal peis en vree bij Manchester United, maar naar de buitenwereld toe wil men dat niet toegeven. José Mourinho reageerde alvast op 'de ruzie' die hij zou hebben met Paul Pogba.

Pogba zou zijn vertrekwens zelfs al duidelijk gemaakt hebben aan het bestuur. De manager en de Franse wereldkampioen komen al langer niet met elkaar overeen. Mourinho zette hem vorig seizoen zelfs wekenlang op de bank. Pogba reageerde achteraf dat ze geen vrienden zijn, maar dat ze wel respect voor elkaar hebben.

Maar daar lijkt nu niet veel meer van over. Mourinho nam hem de titel van vice-aanvoerder af en beelden vanop training lijken te insinueren dat de middenvelder nog weinig moet weten van zijn manager. 

"De enige waarheid is dat ik de beslissing heb gemaakt dat Paul niet meer onze vice-aanvoerder is", aldus Mourinho bij Sky Sports. "We hebben geen ruzie of ander probleem. Ik ben de manager en mag dit soort beslissingen maken. Het is een beslissing die ik verder niet hoef uit te leggen."

Johan Walckiers

Manchester United \\ Derby County
 
 
Reacties.