Malaise duurt voort bij Standard: Na de 4 op 12 en Europese pandoering nu ook op Sclessin uitgeschakeld in de Beker

26 september 2018 22:27

In tegenstelling tot de andere profclubs mocht Standard zijn bekerduel in de zestiende finales op eigen bodem afwerken. maar die verandering bracht geen zoden aan de dijk.

Door werken aan het stadion van Knokke verhuisde deze bekermatch naar Sclessin. Na een doelpuntloze eerste helft opende Luyindama de debatten. De Congolees vloerde meteen na rust zijn eigen doelman.

Via een penaltygoal van Sa kwamen de Rouches even voor het uur op gelijke hoogte. Wie dacht dat de thuisploeg nu op en over Knokke zou gaan had het mis, want Dhont maakte er 1-2 van.

Van die klap jerstelde Standard niet meer. Amateurclub Knokke stunt net als Deinze en Mandel United met een plaats in de achtste finales.