Mehdi Tarfi (ex-Anderlecht) zorgt met wereldgoal tegen Club Brugge voor stunt in Deinze: "De perfecte wedstrijd"

26 september 2018 23:23

KMSK Deinze heeft 't geflikt! De club uit de Eerste Amateurklasse speelde de perfecte wedstrijd en knikkerde Club Brugge met een overtuigende 2-0 uit de Beker van België. De topavond werd ingezet met een wereldgoal van Man van de Match Mehdi Tarfi.

Tarfi is een jeugdproduct van Anderlecht en hij leek nog een beetje paars-wit bloed in zijn aderen te hebben. De nummer acht van Deinze was een constante gesel voor de Brugse verdediging.

Hij nam het openingsdoelpunt op zijn naam met een schitterende pegel in de winkelhaak. "Dit was toch wel één van de beste goals die ik al gemaakt heb. Geluk of niet, ik voelde direct dat ik de bal goed geraakt had en hij vloog zo lekker binnen", glunderde Tarfi.

Hier moeten we nu vooral volop van genieten - Mehdi Tarfi

Het begin van een onverwachte stunt van formaat. "We hadden een hele moeilijke wedstrijd verwacht en dat is het ook geworden. We komen wel op 1-0 en dat was voor ons enkel een aanleiding om op zoek te gaan naar die tweede. Die viel uiteindelijk ook en dan hebben we het perfect uitgespeeld."

"We hebben de perfecte wedstrijd gespeeld", gaf Tarfi aan. "Club Brugge was naar mijn mening zeker wel sterk, maar verdedigend stonden wij gewoon té goed. Nu gaan we hier vooral volop van genieten!"

Yannick Lambrecht

Beker van België \\ Club Brugge \\ SK Deinze
 
 
Reacties.