Ondanks het bibberen en beven is bij AA Gent "de spelvreugde terug"

27 september 2018 16:34

Bij AA Gent leek het van kwaad naar erger te gaan toen de Buffalo's plots tegen een 2-1 achterstand aankeken op bezoek bij Virton. De Buffalo's zetten de scheve situatie in het slot toch nog recht en reageerden tevreden.

“We begonnen perfect aan de match, met die vroege goal van Taiwo Awoniyi. Daarna was het iets minder, maar je merkte dat dit een typische bekermatch was", geeft hij aan op de website van de club. "Eentje met veel duels en met het mes tussen de tanden, je zag dat Virton zich absoluut wou tonen tegen ons."

Het leek even de verkeerde kant uit te gaan voor de troepen van Vanderhaeghe. "Het klopt dat het op sommige momenten niet zo scherp was, maar onze reactie was wel heel knap. Fysiek staan we gelukkig sterk en in het laatste kwartier geraakte Virton niet meer vooruit. De groep is blijven gaan en de vreugde is terug.”

Ook zondag wil ik een over-mijn-lijk-mentaliteit zien -Birger Verstraete

De slotfase moet een opsteker zijn voor de moeilijke verplaatsing naar Antwerp. “De afgelopen wedstrijden waren niet makkelijk, dus deze overwinning doet echt deugd. Ik ben tevreden voor iedereen, voor zowel de doelpuntenmakers, het team en de coach, want hij heeft hier keihard voor gewerkt. Ik kijk al uit naar zondag, want ook daar wil ik een over-mijn-lijk-mentaliteit zien.”

Sander De Graeve

Beker van België \\ KAA Gent \\ Virton
 
 
Reacties.