Twee Deinzenaars met paars-wit bloed nekken Club Brugge (en krijgen zelfs felicitaties van Jordan Lukaku)

27 september 2018 14:34

Het zou zomaar een quizvraag kunnen zijn: Wat hebben Mehdi Tarfi en Arnaud De Greef gemeen? Allebei komen ze uit de jeugd van Anderlecht en allebei konden ze woensdag scoren tegen vroegere rivaal Club Brugge. "Dit doet echt iets met mij", opende De Greef.

"Als product van Anderlecht was het altijd al mijn droom om door te breken in de eerste ploeg en te winnen van de aartsrivaal", zei De Greef achteraf. "Dat is uiteindelijk niet gelukt, maar het doet nu wel enorm deugd om met mijn paars-wit hart blauw-zwart uit te schakelen. Dit is toch een beetje mijn droom die uitkomt."

Toch zei hij geen slecht woord over de tegenstander. "Met alle respect voor Club Brugge, want ik vind het één van de beste ploegen in België. Maar ze zullen het de volgende keer toch ietsje beter moeten doen", sloot de kapitein van Deinze af met een knipoog.

Lees hier ook de reactie van die dat andere paars-witte product en doelpuntenmaker Mehdi Tarfi.

De onwaarschijnlijke bekerwedstrijd bereikte woensdagavond zelfs Italië. Jordan Lukaku, tegenwoordig Lazio maar natuurlijk ook ex-Anderlecht, reageerde als volgt op de stunt: "Neerpede stoot Club Brugge hier uit de beker dankzij de goals van Mehdi en Arnaud hahaha!"

Yannick Lambrecht

Beker van België \\ Club Brugge \\ SK Deinze
 
 
Reacties.