Degryse vond de reactie van Leko te hard, de Club Brugge-coach reageert: "Geen spelletjes spelen of clichéwoorden gebruiken"

28 september 2018 17:33

Ivan Leko haalde na de bekeruitschakeling van Club Brugge hard uit naar zijn manschappen. "Ons ego was groter dan dat van Ramos en Ronaldo. Wij denken dat we zo goed zijn, maar we waren nergens. Dit was niet slecht, dit was schan-da-lig", zei de Kroaat.

Analist Marc Degryse vond dat Leko te hard was in zijn reactie. De oud-voetballer analyseerde de Brugse uitschakeling als een 'accident de parcours' na de 22 op 24 in de competitie en de knappe Champions League-prestatie tegen Borussia Dortmund.

"Iedereen mag zijn opinie hebben. Ik heb veel respect voor journalisten, columnisten en Marc, een topnaam in het Belgische voetbal. Maar Marc weet niet wat er in de kleedkamer gebeurt."

Ook hard voor zichzelf

"Ik kan de grootste vriend zijn van mijn spelers, en ben bij de eersten om ze te feliciteren wanneer het nodig is. Ik was niet te hard voor hen, want ik was ook hard voor mezelf."

"Als een trainer respect wil krijgen van anderen, moet hij zeggen wat hij voelt en heeft gezien. Geen spelletjes spelen of clichéwoorden gebruiken", aldus Leko.

Diederik Geypen

Jupiler Pro League \\ Beker van België \\ Club Brugge \\ SK Deinze \\ Cercle Brugge \\ Luik FC
 
 
Reacties.