Man United gaat opnieuw onderuit, wat deden de andere Rode Duivels in de Premier League?

29 september 2018 18:13

Na het drama in de League Cup wist José Mourinho wat er hem te doen stond in de uitwedstrijd tegen West Ham United. Een uitschuiver was uit den boze na een wel erg magere 10 op 21 in de competitie.

Met Romelu Lukaku en Marouane Fellaini vonden we twee landgenoten terug in de basis bij 'The Mancunians'. De bezoekers begonnen slap aan de wedstrijd en dat werd al na zes minuten afgestraft door Felipe Anderson, die met een heerlijke hakbal De Gea te grazen nam.

Nog voor de rust moest Man United een dubbele achterstand dulden. Victor Lindelöf devieerde ongelukkig een schot van Yarmalenko via zijn lichaam in doel. Pech voor de Zweed.

Van de regen in de drup

Na de rust gingen de bezoekers dan toch nadrukkelijk op zoek naar de aansluitingstreffer. Fabianski pareerde een staalharde kopbal van Fellaini nog van de lijn, maar even later was het Marcus Rashford die de 'Red Devils' terug in de wedstrijd bracht.

De hoop was echter maar van korte duur want drie minuten later zette Marko Arnautovic de 3-1 eindstand op het bord na een heerlijke steekpass van Noble. Zo mag José Mourinho zich toch echt wel zorgen beginnen maken na een povere 10 op 21. Hij ziet zijn team in de middenmoot afzakken.

Later op de dag won Arsenal wél, met 2-0 van het Watford van Christian Kabasele. Odoi verloor met Fulham op bezoek bij Everton, City won - zonder spelende Rode Duivels wel.

Laurent Depoitre ging met Huddersfield in eigen huis onderuit tegen Tottenham, waar Jan Vertonghen geblesseerd uitviel.