Oplawaai bij West Ham blijft niet zonder gevolgen voor Mourinho: 'Man United knoopt verkennende gesprekken aan met opvolger'

29 september 2018 21:30

Manchester United ging zaterdagmiddag onderuit bij West Ham United. Het hoofd van United-coach Mourinho ligt zo stilaan op het kapblok. De club van Rode Duivels Lukaku en Fellaini zou zelfs al gesprekken gevoerd hebben met een mogelijke opvolger.

Het is al langer duidelijk dat de 'Red Devils' meer dan gewone interesse hebben in Zinédine Zidane als een mogelijke opvolger voor Mourinho. Na de 3-1 nederlaag in Londen tegen West Ham United zou Man United nu contact opgenomen hebben met de Franse succescoach, dat beweert althans beIN Sports.

The Mancunians kennen een erg lastige periode. In de competitie draait het vierkant en de balans oogt met een 10 op 21 dan ook zeer mager. Bovendien werd United ook nog eens uit de League Cup geknikkerd door Derby County. Mourinho zijn positie wordt meer en meer in twijfel getrokken binnen de club. Daar zal zijn ruzie tussen hem en Paul Pogba zeker geen goed aan gedaan hebben (lees er hier meer over op Voetbalkrant.com). 

Clint Vens

Premier League \\ Manchester United \\ West Ham Utd
 
 
Reacties.