Pech voor Pochettino: Twee Tottenham-Belgen moeten vrezen voor Champions League-kraker tegen Barcelona, ook Engelse international moet afhaken

29 september 2018 23:40

Tottenham ging zaterdagnamiddag met de volle buit lopen op het veld van het Huddersfield van Laurent Depoitre. Toch zal Spurs-coach Pochettino niet helemaal tevreden zijn achteraf, hij moet mogelijks immers twee van zijn sterkhouders missen tegen FC Barcelona.

Mousa Dembélé en Jan Vertonghen werden bij de rust allebei naar de kant gehaald. Volgens Het Laatste Nieuws zou de Belgische recordinternational een lichte spierblessure opgelopen hebben. De reden voor de vervanging van Dembélé was eerst nog onduidelijk, maar volgens Belga zou het net als zijn collega-Rode Duivel omwille van een blessure zijn. 

Achter beide spelers staat nu een vraagteken voor het Champions League-treffen van komende woensdag tegen FC Barcelona. Bovendien kan Pochettino ook niet rekenen op Dele Alli. 'The Spurs' gingen op de eerste speeldag verrassend onderuit bij Internazionale en kunnen dus maar beter iets rapen tegen de 'Blaugrana'. 

Clint Vens

Premier League \\ Tottenham \\ Huddersfield Town
 
 
Reacties.