De Vlieger geeft duiding bij zijn pittige tweets over Anderlecht: "Of ik Vanhaezebrouck zoek? Bij zo'n voorzet kop ik hem binnen"

30 september 2018 23:55

"Het is nu officieel wél crisis", tweette Geert De Vlieger donderdag na de bekeruitschakeling tegen Union Saint-Gilloise. Een tweet die bij Anderlecht-coach in het verkeerde keelgat schoot.

Vanhaezebrouck reageerde vrijdag als volgt op zijn persbabbel toen het thema ter sprake kwam: "Of het nu echt crisis is? Moeten we dat nu echt zeggen? Schrijf het dan, zeg het dan dat het crisis is."

De Anderlecht coach richtte zich tot Geert De Vlieger. "Gisteren las ik dat iemand zei dat het nu echt crisis is. Chapeau, dat je je daar als ex-voetballer moet mee bezighouden..."

"Ze hebben de crisis zelf over zich heen geroepen"

In Sports Late Night kwam De Vlieger zondagavond terug op de discussie. "Ze hebben de crisis zelf over zich heen geroepen. Ik heb het zelf meegemaakt bij Anderlecht. In zulke situaties gaan de deuren dicht en kijkt iedereen naar iedereen."

"Ik vind dat ik mijn mening mag hebben, daarvoor zitten wij hier en doet hij daar zijn ding", zei de analist die na de 0-0 tegen Sint-Truiden nog een nieuwe tweet stuurde: "Neuh neuh ‘t is geen crisis bij Anderlecht, ‘t is zelfs erger! #blijvenontkennen."

"Of ik Vanhaezebrouck aan het zoeken ben? De voorzet werd me gegeven, dan kop ik hem binnen. Ik was vroeger een doelman, maar nu graag een spits", besloot De Vlieger.

Redactie

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ STVV
 
 
Reacties.