Wie heeft Ronaldo nodig als je Dybala hebt? En City heeft het moeilijk na wel héél vroege goal van ex-Rouche

02 oktober 2018 20:49

Zonder Cristiano Ronaldo tegen Young Boys Bern? Dan neemt Paulo Dybala de honneurs maar waar... De Argentijn scoorde een hattrick tegen de Zwitsers in de makkelijke zege voor de Oude Dame. Manchester City kende dan weer meer problemen.

TSG Hoffenheim-Manchester City 1-2

Ex-Standard-spits Ishak Belfodil verraste Manchester City en de startende Vincent Kompany. Na 40 seconden glipte de Tunesiër door de buitenspelval en werkte mooi af naast Ederson. De bezoekers waren echter niet aangedaan en stroopten de mouwen op. na acht minuten vond Sané spitsmakker Agüero en die frommelde de bal in doel: 1-1.

City domineerde daarna en voetbalde nog drie goeie kansen bij elkaar voor Agüero, maar die eerst naast schoot en daarna een fantastisch schot gered zag door doelman Baumann. Ook zijn afstandsschot was goed, maar de bal strandde op de bovenkant van de lat.

City bleef proberen, maar er zat weinig dash op. Wel werden ze een penalty door de neus geboord toen Baumann zijn landgenoot Sané haakte, maar de ref weigerde erop in te gaan. Maar dan toch: in de slotfase maakte David Silva er 1-2 van na heel lang aarzelen van verdediger Posch. City ontsnapte op het nippertje.

Juventus-Young Boys 3-0

Paulo Dybala is de naam en scoren is wat hij doet. Bij afwezigheid van de geschorste Cristiano Ronaldo nam hij de honneurs waar. Een sublieme pass van Bonucci en met een volley stond na vijf minuten de 1-0 al op het bord. En op het halfuur zette hij Juve helemaal op rozen door goed te volgen op een schot van Matuidi. 

En twintig minuten voor tijd zette hij de kroon op het werk door een voorzet van Cuadrado in doel te schuiven. Who needs Ronaldo? Camara kreeg nog rood voor twee keer geel op drie minuten tijd.
 

Manuel Gonzalez

Champions League \\ Manchester City \\ Juventus \\ Young Boys Bern \\ 1899 Hoffenheim
 
 
Reacties.