Overzicht Premier League: Zuinige zege voor Aldeweireld, rood voor door Martinez opgeroepen Rode Duivel én totale ommekeer voor United


Foto: © photonews 06 oktober 2018 20:15

In de Premier League stonden er om 16 uur 5 wedstrijden geprogrammeerd. Tottenham boekte een zuinige zege na een vroege goal, terwijl voor Christian Kabasele (Watford) de wedstrijd er vroegtijdig opzat.

Manchester United leek lange tijd op weg naar een pijnlijke thuisnederlaag tegen Newcastle United, maar de 0-2 werd in allerijl toch nog helemaal goedgemaakt.

Mata, Martial en Alexis Sanchez zorgden in de laatste twintig minuten voor een totale ommekeer en een 3-2 zege. Of het ervoor zal zorgen dat José Mourinho zal mogen blijven ...

Tottenham - Cardiff City 1-0

Tottenham overtuigde niet tegen Cardiff City, maar boekte wel een zuinige 1-0 zege na een vroege goal van Dier. Na de pauze kregen Kane en Lucas Moura nog kansen op de dubbele voorsprong, maar die kwam er niet. 

Bovendien moest Cardiff ruim een half uur met zijn tienen verder na een schandalige rode kaart van Ralls: de bal was nergens te bespeuren. Tottenham hield de 3 punten op Wembley en springt zo voorlopig over Chelsea naar de derde plek in de Premier League. Alderweireld speelde 90 minuten en pakte geel. 

Watford - Bournemouth 0-4

Watford heeft in eigen huis een pijnlijke nederlaag geleden. Christian Kabasele eiste een hoofdrol op en pakte al na een halfuur rood na dubbel geel. En dat een dag na zijn selectie voor de Rode Duivels. Het werd uiteindelijk 0-4. 

{INSERT_MATCHES_TODAY}

Premier League \\ Tottenham \\ Cardiff City
 
 
 
Reacties.