Arsenal maakt Fulham van Odoi en Mitrovic helemaal af

07 oktober 2018 15:49

Arsenal is 'on fire'. The Gunners boekten op het veld van Fulham hun zesde opeenvolgende zege. En wat voor één. Het werd een vernedering voor de ploeg van Denis Odoi.

Het werd maar liefst 1-5. De eerste helft was nog evenwichtig, maar toch kwam Arsenal op voorsprong via Lacazette. Fulham maakte gelijk net voor rust via Schürrle, die een subtiele stifer in huis had.

Maar na de pauze stond er geen maat meer op de Gunners. Lacazete verdubbelde de score met een goed afstandsschot. En met een fantastische baltoets achter het steunbeen maakte Ramsey er 1-3 van. Invaller Aubameyang legde met twee doelpunten de 1-5 eindstand vast. Na de 0 op 6 in de eerste twee wedstrijden staat de stoel van Unai Emery weer stevig op de grond.