José Mourinho gaat helemaal loco: "Regen in Londen of een moeilijke Brexit? Mijn fout" en "Heb ze geen geweer tegen hun hoofd gehouden"

07 oktober 2018 09:18

José Mourinho stond onder zware druk tegen Newcastle United en leek lange tijd op weg naar zijn ontslag bij The Mancunians na een 0-2 achterstand, maar zijn team zette het allemaal nog recht. Of de speculaties nu over zijn?

José Mourinho was natuurlijk wel blij met de overwinning tegen Newcastle United. De steun van de fans moet hem mogelijk ook deugd hebben gedaan, maar de speculaties zullen volgens hem niet snel verdwijnen.

Brexit? Ook mijn fout zeker?

"Neen, dat denk ik niet", klonk het voor de camera's na de wedstrijd. "Ik ga nu naar Londen en als het daar morgen regent, gaan ze dat ook wel in mijn schoenen schuiven. De moeilijke onderhandelingen over de Brexit? Dat zal ook wel door mij komen ...", was hij zijn cynische zelf.

Of het bestuur nog vertrouwen in hem heeft? "Ze hebben mij een contract aangeboden tot juli 2020. Dat hebben ze zelf gedaan, ik heb geen geweer tegen hun hoofd gehouden of zo, dat was hun beslissing om mij dat contract te geven."

Aernout Van Lindt

Premier League \\ Manchester United \\ Newcastle United
 
 
Reacties.