Advocaat Ronaldo weerlegt harde bewijzen in verkrachtingszaak: "Een lastercampagne met gestolen en gemanipuleerde documenten"

11 oktober 2018 11:17

De verkrachtingszaak met stervoetballer Cristiano Ronaldo in het middelpunt blijft aanhouden. 'Der Spiegel' legde zelfs al harde bewijzen op tafel, maar advocaat Peter Christiansen spreekt van een lastercampagne.

De politie van Las Vegas heeft de zaak heropend na een nieuwe klacht van Kathryn Mayorga. Zij beweert dat Cristiano Ronaldo haar in 2009 tot seks dwong en dat ze nadien 325.000 euro aan zwijggeld aannam.

"Ronaldo is het wel gewend dat hij in het middelpunt van de belangstelling staat, maar het is zeer betreurenswaardig dat media deze bewuste lastercampagne met gestolen en makkelijk te manipuleren digitale documenten steunen", zegt Christiansen in een communiqué.

"Het gaat om krankzinnige beschuldigingen die alleen maar bedoeld zijn om de reputatie kapot te maken van iemand die bekendstaat om zijn harde werk, sportieve kwaliteiten en correcte gedrag. "Ronaldo's standpunt is en zal altijd blijven dat de gebeurtenissen in 2009 met wederzijds goedvinden waren."

Yannick Lambrecht

Serie A \\ Juventus \\ Portugal
 
 
Reacties.