Nederland stuurt Duitsland met het schaamrood op de wangen naar huis, Danjuma (Club Brugge) debuteert

13 oktober 2018 22:41

De Nations League-wedstrijd om naar uit te kijken zaterdagavond was die tussen Nederland en Duitsland. De clash tussen de twee rivalen baarde lange tijd een muis.

Na een gezapige openingsfase kwam de 1-0 uit de lucht gevallen. Virgil van Dijk klom hoog op een corner en buffelde de 1-0 in doel.

De Mannschaft liet net als op het WK een zielloze indruk achter en gaf nooit de indruk te kunnen reageren. Oranje ging na rust op zoek naar de 2-0. Die kwam er diep in de tweede helft via Memphis.

De fans van Club Brugge zagen Danjuma in het laatste kwart debuteren. De sensatie van blauw-zwart liet zich zien door een bal op zijn gekende manier enkel meters naast te krullen.

Score loopt op

Memphis knalde nog op de dwarsligger. Wijnaldum maakte het Nederlandse feestje compleet met de 3-0. Dinsdag staat de Derby der Lage Langen op het menu.