Knallen we de Nederlanders van hun roze wolk?

16 oktober 2018 11:09

Net als twee jaar terug staat er nog eens een ouderwetse klassieker op het programma tussen België en Nederland. De Derby der Lage Landen komt er op een moment waarop ook Nederland terug in vorm geraakt.

Onze Noorderburen verrasten Duitsland immers in de Nations League. Maar liefst 3-0 werd het in de Johan Cruijf Arena en dus reizen de troepen van Koeman met heel wat vertrouwen af naar Brussel. België had het wat moeilijker tegen Zwitserland, maar tegen de Nederlanders kunnen we altijd iets meer.

Kansen voor andere jongens

We verwachten dat het trio Hazard, Mertens, Lukaku gewoon blijft staan, maar we zien toch Hans Vanaken of Dennis Praet naast Witsel in het team komen. Op rechts mag Timothy Castagne wellicht ook rekenen op een basisplaats. Door de blessure van Vermaelen start Boyata zeker.

Flashback

Twee jaar terug mochten we al eens oefenen tegen Nederland, toen mocht onder meer Thomas Foket zijn debuut vieren. Het werd toen 1-1 na een vrij gesloten wedstrijd. Bekijk hieronder nog eens de hoogtepunten. Opgelet, het laden van de beelden kan enkele ogenblikken in beslag nemen.

Wie wint er volgens jullie? Bij BETFIRST krijg je bij een deposit van vijftig euro een bonus tussn honderd en hondervijftig euro!

België \\ Nederland
 
 
 
Reacties.