Mignolet na ongeslagen reeks tegen Nederland: "Laten zien dat dit de juiste keuze was"

17 oktober 2018 08:45

Bij de Rode Duivels vijf wijzigingen in het elftal tegenover de wedstrijd van vrijdag tegen Zwitserland. Zo kwam Simon Mignolet opnieuw in de ploeg. De doelman was tevreden met zijn speelminuten bij de nationale ploeg.

De doelman van Liverpool moest zich wel één keer omdraaien, maar op het doelpunt van Groeneveld had de goalie geen schijn van kans. "Ik denk niet dat ik me iets kan verwijten. Al het werk dat ik heb gehad, heb ik goed opgelost. Jammer dan van het ene tegendoelpunt", aldus Mignolet na de wedstrijd aan Voetbalkrant.com

Wist gisteren dat ik zou spelen 

Pas één dat voor de partij kreeg Mignolet te horen dat hij zou spelen. "Maandag kreeg ik te horen dat ik zou starten. Ik heb mijn kans gegrepen om me te tonen, denk ik. Ik wou laten zien dat ik er sta en dat het een juiste keuze was om mij te laten starten in deze wedstrijd. Toen de fans mijn naam scandeerden, voelde dat echt goed aan."

Voor de achtste keer op rij verloor België niet van Nederland. Waar gaat dit eindigen? "Bij tien, vijftien of zelfs twintig duels (lacht). We zien wel wanneer de reeks stopt, maar het is altijd belangrijk om deze derby niet te verliezen. Het is toch iets meer dan een gewone vriendschappelijke wedstrijd. Beide ploegen kregen goede kansen, maar ik denk wel dat 1-1 een juiste uitslag was."

Dirk Pieters

België \\ Nederland
 
 
Reacties.