'KDB' is back! Manchester City viert terugkeer van Kevin De Bruyne met riante en ruime zege

20 oktober 2018 17:54

Manchester City heeft nog eens ouderwets uitgehaald in de Premier League. Tegen Burnley stonden er in het Etihad Stadium zware forfaitcijfers op het bord. Maar nog belangrijker voor City: Kevin De Bruyne vierde zijn rentree.

Manchester City - Burnley 3-0

Goed nieuws bij de Cityzens, want Kevin De Bruyne zat op de bank en kreeg na zijn lange blessure opnieuw speelminuten van Pep Guardiola. Maar ook zonder de Rode Duivel ging het City voor de wind. 

Aguëro kon van dichtbij scoren op aangeven van Silva, maar na de rust kwam de motor pas echt op gang. Bernardo Silva verdubbelde de score en een minuut later stond het 0-3 na een knappe plaatsbal van Fernando. 

De Bruyne mocht net voor het uur onder luid gejuich invallen en zag zijn team nog twee keer scoren. Mahrez zocht en vond de verste linkerhaak met zijn linker, net voor tijd pikte ook Sané zijn goaltje nog mee. 

West Ham United - Tottenham 0-1

In de Londense derby volstond een doelpunt van de Argentijn Erik Lamela voor een zuinige zege. Toby Alderweireld stond 90 minuten lang tussen de lijnen bij de Spurs. Mousa Dembélé mocht een kwartier voor tijd invallen door de doelpuntenmaker van dienst bij Tottenham. 

{INSERT_MATCHES_TODAY}

Premier League \\ Manchester City \\ Burnley
 
 
 
Reacties.