Lukaku verliest van Ronaldo, Kevin De Bruyne is beslissend en ook Denayer triomfeert

23 oktober 2018 22:57

Om 21 uur stonden nog zes van de acht Champions League-wedstrijden op het menu. De match die eruit sprong was die tussen Manchester United en Juventus.

De Oude Dame domineerde de eerste helft op Old Trafford en scoorde ook via Dybala. Een volledig terechte voorsprong halfweg. Na de pauze reageerde United. Pogba kwam het dichtst bij de gelijkmaker met een bal op de paal. De Gea hield Ronaldo met een knappe zweefduik nog van een goal.

Man City kon wel winnen. The Citizens klopten Shakhtar Donetsk in Oekraïne met 0-3. De Bruyne lag met een assist aan de basis van de 0-2 van Laporte. (zie video hieronder) Ook David Silva en Bernardo Silva scoorden.

Denayer speelde met Lyon gelijk bij Hoffenheim. De Fransen stonden kort na rust 2-1 achter, klommen via NDombèlé en Depay op 2-3, maar slikten nog een late tegentreffer van Joelinton.