Winst in de heksenketel? "Het worden de Galacticos van Besiktas tegen de rookies van Genk"

25 oktober 2018 11:24

Vandaag om 21 uur opent KRC Genk de debatten in Besiktas. Na twee speeldagen hebben alle ploegen in groep I drie punten en dus is het een belangrijk duel met oog op Europese overwintering.

Niet verliezen zou wel eens een stap kunnen zijn naar de volgende ronde, al heeft Philippe Clement wel een serieus probleem dat hij Leandro Trossard opnieuw moet missen.

Het zal een heksenketel worden in Turkije, maar Besiktas is niet ongenaakbaar én KRC Genk doet het bijzonder goed dit seizoen.

Galacticos

Clement zelf spreekt van een belangrijke test tegen de Turken. "We gaan ons niet aanpassen aan de tegenstander", klonk het op de persconferentie in Istanbul. "Het wordt een duel tussen de Turkse Galacticos en Genkse rookies."

Bekendste naam: Quaresma, want Pepe is geblesseerd. In doel overigens vermoedelijk opnieuw Karius, die er eerder in deze campagne al een paar keer flink naastgreep. Misschien liggen ook daar kansen voor de Limburgers.

Wie wint er vanavond in Istanboel? Als u daarop een gokje wil wagen, geeft BetFirst u een unieke gelegenheid om uw welkomsbonus te verdubbelen tot 200 euro. Ga HIER een kijkje nemen.

Aernout Van Lindt

Europa League \\ KRC Genk \\ Besiktas
 
 
Reacties.