Haalt Klopp vergeten Rode Duivel vanonder het stof? "Hij doet het uitstekend, als hij zo voortdoet zal zijn moment nog komen"

26 oktober 2018 20:51

Liverpool staat aan kop in de Premier League samen met Manchester United en wordt door veel kenners getipt als één van de titelfavorieten. Liverpool-coach Klopp beschikt over een kwalitatief en kwantitatief sterke kern, en vooral in het offensieve compartiment is er keuze te over.

Dat is slecht nieuws voor onze landgenoot Divock Origi, die moet opboksen tegen Salah, Mané, Shaqiri, Sturridge en Firminho. Origi geraakte afgelopen zomer niet weg uit Anfield en dus lijkt het een verloren (half?) seizoen te gaan worden voor de 23-jarige sierlijke aanvaller. 

Klopp tevreden

Klopp geeft Origi echter hoop met enkele opmerkelijke uitspraken op de website van Liverpool: "Divock is een voorbeeld voor de spelers die de laatste weken niet veel aan bod gekomen zijn, want hij doet het uitstekend. Je kan alleen maar goed spelen als je goed traint, en je kan alleen maar goed trainen als je hele groep sterk is. En ze zijn sterk"

"Voor de laatste twee matchen was het duidelijk dat Divock verdiende om een rol te spelen. Uiteindelijk zijn de wedstrijden niet zo gelopen dat we hem hebben moeten gebruiken. Maar als hij en de andere jongens blijven voortdoen op training als in de laatste weken en maanden, dan zal hun moment nog komen. 100 procent zeker."

Premier League \\ Liverpool FC \\ Cardiff City
 
 
 
Reacties.