Vranjes opnieuw in de gratie van Vanhaezebrouck? Coach laat zich uit over de situatie

26 oktober 2018 18:32

RSC Anderlecht beleefde nog niet al te veel plezier aan Ognjen Vranjes, die de voorbije weken door Hein Vanhaezebrouck op het strafbankje werd gezet. Is er licht aan het einde van de tunnel? De coach legt uit.

De eerste vijf speeldagen in de Jupiler Pro League was Ognjen Vranjes niet uit de basiself van Hein Vanhaezebrouck weg te denken, daarna kreeg hij een schorsing van drie speeldagen voor een rode kaart opgelopen tegen Moeskroen.

Daarna speelde hij nog tegen Union, STVV en Dinamo Zagreb - waarin het licht opnieuw uitging voor de Bosnische verdediger. Sindsdien weerde Hein Vanhaezebrouck zijn speler zélf uit de selectie, al was hij in de Jupiler Pro League niet geschorst.

Nog eens goed met hem praten

En nu ook niet meer 'geschorst' door de coach van Anderlecht zelf? "Hij is niet meer geschorst, hij heeft wat moeite gedaan", klonk het op een persconferentie bij paars-wit in aanloop naar de wedstrijd van aanstaande zondag in Eupen.

"Ik moet er nog eens mee praten om te zien of het goed zit in zijn hoofd. Hij beseft het, maar moet het ook omzetten in daden. Ognjen is een heel goeie verdediger, maar het is ook belangrijk om een wedstrijd met elf te kunnen eindigen."

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Eupen \\ Fenerbahçe
 
 
Reacties.