Lopetegui kreeg het op zijn heupen: "Ik ga daar niet eens 0,01 procent van mijn energie aan verspillen"

27 oktober 2018 22:21

Persconferenties bij Real Madrid moeten tegenwoordig niet zo leuk zijn. In de Spaanse pers werd Julen Lopetegui al verschillende keren buitengeschreven. El Confidencial ging zelfs nog een stap verder en liet weten dat hij zo goed als buiten lag na de zege tegen Viktoria Plzen.

Real won met 2-1 van Plzen, maar de krant berichtte nadien dat voorzitter Florentino Pérez zijn trainer wou ontslaan omdat het spel op weinig leek. Lopetegui kon daar niet om lachen. 

"Ik verwacht dat ik gewoon kan blijven ademhalen, wat er ook gebeurt. We proberen zowel in verdedigend als in aanvallend opzicht effectiever te worden voor wat een heel zware wedstrijd wordt. Wat jullie allemaal zeggen, helpt daar niet bij", zei hij op zijn persconferentie. 

Maar de vragen over zijn mogelijk ontslag bleven maar komen. "Ik ben volledig gefocust en ik ga niet eens 0,01 procent van mijn energie verspillen aan het beantwoorden van zulke vragen. Jullie hebben het alleen maar over een crisis, omdat daarmee schijnbaar de kranten gevuld kunnen worden. Wij hebben daar niks aan."

Johan Walckiers

La Liga \\ Barcelona \\ Real Madrid
 
 
Reacties.