Kevin Mirallas zonder bronzen medaille: "Ik was duizend procent zeker dat ik mee mocht naar het WK"


Foto: © photonews 31 oktober 2018 15:54

Meunier, Chadli, Mertens... Allemaal Belgische flankspelers die zich afgelopen zomer konden tonen op het WK in Rusland, maar dus geen Kevin Mirallas. De 60-voudige international kan nog steeds niet geloven dat hij geen telefoontje kreeg van Roberto Martinez.

"Ik was duizend procent zeker dat ik mee mocht", vertelt Kevin Mirallas in Sport/Voetbalmagazine. "Omdat ik een goede relatie heb met Martínez (ze werkten ook al samen bij Everton, red.) en goede gesprekken met hem had. Hij had me in mijn slechte periodes ook opgeroepen."

"Hij zei dat ik een moeilijk seizoen had en dat hij één of twee aanvallers thuis moest laten om de afwezigheid van sommige verdedigers op te vangen. Ik verdiende het inderdaad niet op basis van mijn seizoen", geeft Mirallas toch toe, al heeft hij daarover nog een opmerking.

Slechts één manier om de aandacht van Martinez te trekken - Kevin Mirallas

"Dat hij spelers meenam die amper hadden gespeeld, kon ik moeilijker begrijpen. Er waren er die twee jaar niet werden opgeroepen en net voor het WK terugkeerden."

Nu rest de vraag of hij op zijn 31ste nog kan terugkeren bij de bronzen generatie van de Rode Duivels? "Omdat ik bij een nieuwe ploeg zit, heeft Martínez me gezegd dat hij me zal laten integreren bij Fiorentina. Ik hoop er snel weer top te zijn. Het is de enige manier om de aandacht van Martínez te trekken", aldus Mirallas.

Serie A \\ België \\ Fiorentina
 
 
 
Reacties.