OH Leuven Vrouwen tonen in open brief hun medeleven met overleden voorzitter

02 november 2018 18:52

Het tragisch overlijden van Khun Vichai Srivaddhanaprabha heeft er ferm op ingehakt, ook in het Leuvense. De mannenploeg speelde niet deze midweek, de vrouwenploeg ging wel de bus op voor een match in de Beker van België.

Coördinator Vrouwenvoetbal Oud-Heverlee Leuven sprak in een open brief zijn medeleven uit voor de slachtoffers van de noodlottige helicoptercrash in Leicester afgelopen weekend. "We waren diep in shock toen we het nieuws vernamen."

"Ik kende het goede werk van Khun Vichai en was dan ook enthousiast toen King Power in 2017 de club overnam. Spelers en fans waren altijd te spreken over hem en zijn medewerkers, dat merk je nu ook in de interviews."

Roos

"Hij wilde ook de OHL-familie laten groeien. Het doet pijn dat een charismatische man als hij zo snel ons is ontvallen, we geloofden in zijn werk en steunden al zijn initiatieven." 

Tijdens een eerbetoon in het stadion in Leuven donderdag konden de vrouwen er niet bij zijn vanwege een bekerwedstrijd: "Alle speelsters hebben een roos gelegd aan de poort waar de supporters het stadion binnenkomen."

Aernout Van Lindt

Dames OHL
 
 
Reacties.