Debat van de week: wie moet Martinez oproepen om de blessuregolf op te vangen?

06 november 2018 17:12

De Rode Duivels zullen niet ongehavend aantreden tegen Zwitserland en IJsland. Voor de confrontaties zijn heel wat internationals onbeschikbaar. Vrijdag maakt Roberto Martinez zijn selectie bekend. Het is nu al uitkijken naar wie hij gaat oproepen. Wie zou u erbij nemen?

Jan Vertonghen (hamstring), Thomas Vermaelen (hamstring) en Kevin De Bruyne (knie) zullen er al zeker niet bij zijn. Ook Mousa Dembélé moest afgelopen week afhaken met een enkelblessure. 

Daarnaast zijn ook Manchester United-spelers Romelu Lukaku en Marouane Fellaini heel twijfelachtig. Fellaini speelde niet meer sinds de vorige interlandbreak en Lukaku werd afgelopen weekend thuisgelaten voor de verplaatsing naar Bournemouth met een blessure.

Vorige keer riep Martinez enkele nieuwe en oude namen op om zijn kern aan te vullen: Jason Denayer, Brandon Mechele, Timothy Castagne en Dennis Praet. Maar Castagne zat de laatste drie matchen volledig op de bank bij Atalanta. 

Martinez kan nog een greep doen uit een aantal Belgen die het wel goed doen. Wie moet er voor u deze keer opgeroepen worden? Tijd om Dimata een kans te geven als Lukaku niet fit geraakt? Of toch teruggrijpen naar Origi? Trossard er terug bij halen ondanks dat die niet veel minuten zal hebben? Foket om Castagne te vervangen? We zijn benieuwd...

Johan Walckiers

Ligue 1 \\ Europa League \\ KRC Genk \\ Reims
 
 
Reacties.