Trebel laat zich uit over mogelijke terugkeer van... Hanni

07 november 2018 10:29

In de wandelgangen van Anderlecht wordt er soms gefluisterd dat er wel eens een verrassing uit de bus zou kunnen vallen in januari. Een terugkeer van Sofiane Hanni zou volgens de geruchten zelfs besproken zijn. Adrien Trebel laat er zijn licht over schijnen.

Trebel en Hanni zijn beste vrienden, dus bij hem zit je goed om eens te polsen. "Hij heeft mij niet gecontacteerd over Anderlecht", ontkent Trebel in S/V Magazine. "Hij staat nog achter zijn keuze voor Spartak Moskou."

"Ik zal niet zeggen dat hij de bladzijde Anderlecht definitief heeft omgedraaid, maar als hij zich ergens in smijt, dan gaat hij door tot het einde. Hij is niet het type dat na zes maanden terugkeert omdat het even tegenzit. Mochten ze bij Spartak niet meer op hem rekenen, dan zou hij eventueel een terugkeer overwegen. Maar op dit moment is daar geen sprake van."

Maar uitsluiten doet hij het ook niet. "De voetbalwereld is natuurlijk zo onvoorspelbaar dat alles mogelijk is. Sofiane wordt door veel clubs gevolgd. Zit een comeback bij Anderlecht er niet in, dan kan hij elders aan de slag."

Johan Walckiers

Europa League \\ Anderlecht \\ Fenerbahçe \\ Spartak Moskou
 
 
Reacties.