Trebel spreekt over zijn aanslepende blessure: "Mijn dagelijkse leven bestond uit pijnstillers, ontstekingsremmers, buik-en-rugspieroefeningen, acupunctuur, yoga"

07 november 2018 08:18

Hoe zit dat nu met die blessure van Adrien Trebel? Moet hij zich laten opereren of niet? De o zo belangrijke middenvelder van Anderlecht spreekt er voor het eerst openhartig over.

Die blessure is niet nieuw. "Ik sleep die blessure al mee van in mijn laatste seizoen bij Standard. Ik vraag mij nu nog af hoe ik dat seizoen heb uitgespeeld. Om uit bed te geraken moest ik soms mijn benen met mijn twee handen opheffen", zegt hij in Sport/Voetbalmagazine

"Mijn dagelijkse leven bestond uit pijnstillers, ontstekingsremmers, buik-en-rugspieroefeningen, acupunctuur, yoga… Toen ik bij Anderlecht aankwam, had ik geen last meer van mijn blessure. Sinds de match tegen Moeskroen is de pijn helaas terug."

Zijn terugval is daar ook aan te wijten. "In het begin van het seizoen kon ik gemakkelijk 90 minuten aan. Van zodra mijn blessure weer opspeelde, was het laatste halfuur een beproeving. Na een tijdje voelde het aan alsof iemand met een gewicht van vijf kilo mijn buikspieren plat drukte."

Johan Walckiers

Europa League \\ Anderlecht \\ Fenerbahçe
 
 
Reacties.