? Debat van de week: Volgens jullie moet Martinez deze jongens oproepen

07 november 2018 16:52

Voor de confrontaties tegen IJsland en Zwitserland zijn heel wat internationals onbeschikbaar. Vrijdag maakt Roberto Martinez zijn selectie bekend. Het is nu al uitkijken naar wie hij gaat oproepen. Wie zou u erbij nemen, was onze vraag in het Debat van de Week.

Jan Vertonghen (hamstring), Thomas Vermaelen (hamstring) en Kevin De Bruyne (knie) zullen er al zeker niet bij zijn. Ook Mousa Dembélé moest afgelopen week afhaken met een enkelblessure. 

Daarnaast zijn ook Manchester United-spelers Romelu Lukaku en Marouane Fellaini heel twijfelachtig. Fellaini speelde niet meer sinds de vorige interlandbreak en Lukaku werd afgelopen weekend thuisgelaten voor de verplaatsing naar Bournemouth met een blessure.

Vorige keer riep Martinez enkele nieuwe en oude namen op om zijn kern aan te vullen: Jason Denayer, Brandon Mechele, Timothy Castagne en Dennis Praet. Maar Castagne zat de laatste drie matchen volledig op de bank bij Atalanta. 

Martinez kan nog een greep doen uit een aantal Belgen die het wel goed doen. We selecteerden er enkele en lieten jullie stemmen. Bekijk hieronder onze bespreking van de resultaten.

Sander De Graeve - Aernout Van Lindt

Ligue 1 \\ Europa League \\ KRC Genk \\ Reims
 
 
Reacties.