"Nog meer sterren, nog meer kwaliteit, het wordt een hete avond": Philippe Clement is op zijn hoede én geeft duiding over blessure Leandro Trossard - selectie bekend

07 november 2018 14:14

KRC Genk staat er momenteel met 6 op 9 prima voor in de Europa League. Het won twee weken geleden in Turkije met 2-4, donderdag komt Besiktas naar de Luminus Arena.

"Misschien hebben we hen in de heenmatch een beetje verrast en hadden ze niet gedacht dat een Belgische ploeg zo voetbal kan spelen. Nu zullen ze zich niet laten verrassen", aldus Philippe Clement in Het Journaal.

"Ze werden uitgefloten in eigen stadion, dat vergeet je niet als speler. Ik verwacht een heel gretig Besiktas. Bovendien komen Babel en Pepe terug. Nog meer sterren, nog meer kwaliteit ... Het wordt een hete avond voor ons."

Trossard

Mogelijk kan Clement wel opnieuw rekenen op goudhaantje Leandro Trossard: "Hij is nog niet in zijn beste vorm. Dat is logisch, hij moet opnieuw dat ritme wat opnemen. We gaan bekijken of hij de selectie zal halen, maar starten is sowieso niet mogelijk."

Uiteindelijk bleek dat Trossard de selectie niet haalde. Hij is er dus niet bij tegen Besiktas: 

Johan Walckiers

Europa League \\ KRC Genk \\ Besiktas
 
 
Reacties.